promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Velencében lazul Mel Gibson, így néz ki most a A rettenthetetlen sztárja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mel Gibsonról a gyönyörű olasz városban készültek friss lesifotók.

A kétszeres Oscar-díjas Mel Gibson színészként és rendezőként is fantasztikus filmekkel ajándékozta meg a közönséget az utóbbi évtizedekben, bár sokak számára ezeket csúnyán beárnyékolják a botrányai. Ettől függetlenül még mindig egy igazi világsztárnak számít, aki jelenleg is kifejezetten aktív – sőt, állítólag most is a Halálos fegyver ötödik részén dolgozik, amiben természetesen Danny Glover is visszatérne.

A 66 éves Mel Gibson az elmúlt években szerepelt pár megkérdőjelezhető minőségű filmben (ebben az évben például már 6 alkotásban láthattuk őt, és abból 3-nak még az 5 pontos értékelést sem sikerült elérnie IMDb-n), szóval nincs éppenséggel Hollywood csúcsán, de legalább folyamatosan kap munkát, és nem tűnik el a köztudatból – ebben egy kicsit hasonlít Nicolas Cage-re.

Szerencsére egy kis pihenésre is jut ideje Mel Gibsonnal, ugyanis éppen az Olaszországban található Velencében van a kis családjával, legalábbis erről árulkodik pár friss lesifotó, amin úgy tűnik, hogy nagyon tetszik a színésznek a gyönyörű olasz város – készített is pár képet, hogy megörökítse a helyet.

Mel Gibson rengeteget változott, már egyáltalán nem úgy néz ki, mint mikor 1985-ben az év legszexibb férfijának választották, de ez a dolgok rendje. A híresség még mindig összességében remek formában van, a filmjeiben pedig még mindig hitelesen tudja hozni a kőkemény figurákat.

Itt lehet megnézni a fent említett, Velencében készült lesifotókat Mel Gibsonról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás