Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sokkoló átalakuláson ment keresztül Nicolas Cage, rá se lehet ismerni a világsztárra

Sokkoló átalakuláson ment keresztül Nicolas Cage, rá se lehet ismerni a világsztárra

Sokkoló átalakuláson ment keresztül Nicolas Cage, rá se lehet ismerni a világsztárra

Zene, Film & Kultúra

Promotions 10:30

Nicolas Cage-ről Torontóban készültek egészen döbbenetes lesifotók.

Az Oscar-díjas Nicolas Cage-nél talán nincs is különlegesebb színész a világon, hiszen ő egy olyan művész, aki egy hollywoodi blockbusterre és egy diákfilmre is ugyanúgy igent mond, ha érdekesnek találja a szerepet – és természetesen mindig kihozza magából a maximumot, mivel még a zs-kategóriás filmjeiben is úgy odateszi magát, mintha Steven Spielberg ülne a kamera mögött.

A mondhatni extravagáns Nicolas Cage-ről rengeteg kifejezetten furcsa, zavarba ejtő legenda terjed a neten, de abban mindenki egyetért, hogy színészként kifogástalan munkát végez, akármennyire is őrültek néha a karakterei. Úgy tűnik, hogy most ismét talált magának egy különleges szerepet, amiben teljesen elmerülhet, és most nemcsak mentálisan, hanem fizikailag is.

A minap egészen sokkoló lesifotók kerültek ki Nicolas Cage-ről, aki ősz szakállal, kopaszodó fejjel volt látható Torontóban, és szinte teljesen felismerhetetlen volt így. Természetesen egy újabb filmszerepről van szó, ugyanis éppen Kanadában forgatja a Dream Scenario című horror-komédiát, amiről egyelőre sajnos még nem sokat lehet tudni.

Elég bizalomgerjesztő, hogy Nicolas Cage bevállalta a film kedvéért ezt a nagy átalakulást, hiszen ez azt jelzi, hogy ismét egy speciális élményben lesz részünk. Reméljük, hogy valóban jól fog sikerülni az egyelőre premierdátummal nem rendelkező Dream Scenario – addig is itt lehet megnézni a fent említett lesifotókat, amiken tényleg alig lehet ráismerni a világsztárra:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről