promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
30 éves lett Miley Cyrus: íme 10 érdekesség a dögös popsztárról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly mérföldkőhöz érkezett Miley Cyrus.

1. Az 1992. november 23-án született Miley Cyrus eredeti neve igazából Destiny Hope Cyrus – a Miley a gyerekkori becenevéből, a Smiley-ból jött, amit a testvére adott neki.

2. Miley Cyrus a híres country énekes, Billy Ray Cyrus lánya – Lil Nas X vele csinálta az „Old Time Road” című gigaslágert.

3. Nem sokan tudják, de Miley Cyrus keresztanyja nem más, mint a legendás énekesnő, Dolly Parton – ő tanította meg arra, hogy tisztelettel kell bánni másokkal.

4. Miley Cyrus szerepelt A galaxis őrzői vol. 2. című nagy sikerű Marvel filmben – ő volt Mainframe hangja, a rendező, James Gunn pedig nagyon örült neki, hogy az énekesnő elvállalta a szerepet.

5. A „We Can't Stop” című sláger nagyon fontos volt Miley Cyrus életében, hiszen új korszakot indított el számára – ami érdekes, mivel eredetileg Rihannának írták a szerzeményt.

6. Miley Cyrus egyik ikonikus mozdulata, hogy kinyújtja a nyelvét – furcsa, hogy ezt a véletlennek köszönheti, ugyanis annyira unta, hogy a fotósok folyton megmondják, mit csináljon, hogy egyszer kinyújtotta a nyelvét, és annyira megtetszett neki, hogy onnantól kezdve ez lett a védjegye

7. A Hannah Montana című sorozat miatt ismerte meg az egész világ a címszereplőt alakító Miley Cyrust – de ő állítólag eredetileg Lilly szerepére pályázott.

8. Miley Cyrus egszer már volt férjnél: 2018-ban házasodott össze Chris Hemsworth öccsével, Liam Hemsworttel, akivel végül 2020-ban elváltak.

9. 2001-ben, a Doc című sorozatban színészkedett először Miley Cyrus – az édesapja is dolgozott ezen a szérián, ugyanis ő volt az egyik főszereplő.

10. Miley Cyrus vagyona állítólag 160-200 millió dollár között mozog – nem kis teljesítmény ez 30 évesen.

Nézd meg galériánkat Miley Cyrusról, aki ma lett 30 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás