promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Scarlett Johansson retteg a csótányoktól, a TOP5 filmje pedig mind eléri a 8 pontot IMDb-n
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Scarlett Johansson ma ünnepli a 38. születésnapját, ennek örömére összeszedtük a legjobb filmjeit, és pár érdekességet róla.

Scarlett Johansson mindössze 10 éves volt, mikor Conan O'Brien beszélgetős műsorában színészkedett, és rájött, hogy ez a neki való pálya. Kislányként sorra kapta a szerepeket, még a Reszkessetek, betörők! harmadik részében is szerepelt, majd 2003-ban az egész élete megváltozott az Elveszett jelentés című filmnek köszönhetően, ugyanis ott mindenkinek bebizonyította, hogy ő egy igazán tehetséges színésznő.

A világsztár egy rövid ideig Woody Allen múzsája volt, majd hatalmas sikerekben szerepelt, 2020-ban pedig egyszerre két Oscar-díjra is jelölték: a Jojo Nyusziért a legjobb női mellékszereplő aranyszobrocskáját vihette volna haza, a Házassági történetért pedig a legjobb női főszereplő díjával gazdagodhatott volna – de végül nem nyert, és még a Golden Globe-díjról is lecsúszott.

Ettől függetlenül az utóbbi években a generációja egyik legsikeresebb színésznőjévé vált Scarlett Johansson, akinek rengeteg remek filmet köszönhetünk.

Íme Scarlett Johansson legjobb filmjei az IMDb értékelések, vagyis a közönség véleménye alapján:

5. A nő – 8.0 (2013, Her – Rendezte: Spike Jonze)

4. Bosszúállók – 8.0 (2012, Avengers – Rendezte: Joss Whedon)

3. Bosszúállók: Végtelen háború – 8.4 (2018, Avengers: Infinity War – Rendezte: Anthony és Joe Russo)

2. Bosszúállók: Végjáték – 8.4 (2019, Avengers: Endgame – Rendezte: Anthony és Joe Russo)

1. Tökéletes trükk – 8.5 (2006, The Prestige – Rendezte: Christopher Nolan)

Az 1984. november 22-én született Scarlett Johansson amúgy két gyermek boldog édesanyja, és állítólag rettenetesen fél a csótányokról, mióta egyszer arra ébredt, hogy ott van az arcán egy. Nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is bizonyított már, ráadásul rendezőként is kipróbálta magát a szülinapos híresség.

Nézd meg galériánkat Scarlett Johanssonról, aki ma lett 38 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás