Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Friss lesifotókon Brad Pitt, aki nem csak a vörös szőnyegen szívdöglesztő

Friss lesifotókon Brad Pitt, aki nem csak a vörös szőnyegen szívdöglesztő

Friss lesifotókon Brad Pitt, aki nem csak a vörös szőnyegen szívdöglesztő

Színes

Promotions 10:30

Brad Pitt is tiszteletét tette a U2-ból ismert Bono koncertjén.

Brad Pitt már hosszú évtizedek óta igazi szexszimbólum, hiszen általában hozzá hasonlítják az összes jóképű férfit, vagyis mondhatni etalonnak számít. A világsztár persze nemcsak egy sármos pasi, hanem egy remek színész is, és ezt egyebek között a Volt egyszer egy Hollywood, Benjamin Button különös élete, Harcosok klubja, Becstelen brigantyk és a Harag című remek filmekkel is bizonyította.

Brad Pitt éppen egy elég mocskos jogi balhéban van az egykori szerelmével, Angelina Jolie-val, akivel évekkel ezelőtt még igazi hollywoodi álompárt alkottak, de mára úgy megromlott a viszonyuk, hogy állítólag szinte ellenségek lettek. A színészt azóta már rengeteg nővel összeboronálták, de hivatalosan még nem igazán derült ki, hogy ki rabolta el a szívét – ha van egyáltalán valakije.

A minap készült pár friss lesifotó Brad Pittről, aki a U2-ból ismert Bono koncertjére ment Los Angelesben, és láthatóan nagyon jól érezte magát, hiszen vígan mosolygott és ölelgette az embereket, akik minden bizonnyal a barátai, közeli ismerősei voltak.

Brad Pitt bebizonyította, hogy ő nemcsak a vörös szőnyegen szívdöglesztő, hanem egy átlagos napon is, hiszen hétköznapi ruhában is kiemelkedett a jóképűségével a tömegből – és csak kevesen rendelkeznek ilyen „erővel”, akármennyire is próbálkoznak egyesek Hollywoodban.

Itt lehet megnézni a friss lesifotókat Brad Pittről:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről