Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Shakira kihagyta, Morgan Freeman bevállalta - Íme a Katari Vb Nyitóünnepség legjobb pillanatai

Shakira kihagyta, Morgan Freeman bevállalta - Íme a Katari Vb Nyitóünnepség legjobb pillanatai

Shakira kihagyta, Morgan Freeman bevállalta - Íme a Katari Vb Nyitóünnepség legjobb pillanatai

Sport & Szabadidő

Promotions 16:36

Elindult Katarban a 2022-es labdarúgó-világbajnokság, rengetegen voltak kíváncsiak a nyitóünnepségre.

A focidrukkerek mindig nagyon várják a világbajnokságot, hiszen talán ez a legrangosabb, legfontosabb megmérettetés a sporton belül. 2022-ben Katar kapta a megtiszteltetést, hogy megrendezhesse a vb-t, de enyhén szólva nem mindenki örült ennek különböző okoknál fogva. Ettől függetlenül a szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy jól sikerüljön a nyitóceremónia, és egy látványos, pozitív eseményt láthasson az egész világ.

Az utóbbi napokban szinte csak a botrányokról lehet hallani a katari foci-vb-vel kapcsolatban, hiszen állítólag Shakira is fellépett volna a nyitóünnepségen, de végül a rengeteg bírálat miatt visszamondta. Sőt, elvileg Rod Stewart és Dua Lipa is tiszteletét tette volna az eseményen, bár utóbbi még azt is tagadta, hogy erről valaha is szó volt (ő inkább otthonról szurkol az angol válogatottnak) – velük szemben viszont Morgan Freeman elvállalta a felkérést.

Itt lehet megnézni az Oscar-díjas Morgan Freemant a katari nyitóceremónián, ahol leginkább azt az üzenetet próbálták közvetíteni, hogy nem az ellentéteink határoznak meg minket, és mindannyian egy Földön élünk, ezért fontos, hogy üdvözöljük a másikat:

Morgan Freemanen kívül a BTS nevű k-pop formáció oszlopos tagja, Jungkook is fellépett a foci-vb katari nyitóünnepségén, és egy hatalmas, látványos show-t csapott, miközben több millió ember nézte őt – és persze a többi előadást is, hiszen ez sokak számára egy nagy nap volt.

Alább látható Jungkook és a rengeteg táncos fellépése:

Itt lehet megnézni a katari foci-vb nyitóceremóniájának legjobb, legemlékezetesebb pillanatait:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről