Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Érzelmes pillanatok: így búcsúztatták Dzsudzsák Balázst a magyar szurkolók

Érzelmes pillanatok: így búcsúztatták Dzsudzsák Balázst a magyar szurkolók

Érzelmes pillanatok: így búcsúztatták Dzsudzsák Balázst a magyar szurkolók

Sport & Szabadidő

BTP 10:30

Magyarországnak több volt ez, mint egy felkészülési mérkőzés.

A Katar – Ecuador meccsel megkezdődött a 2022-es labdarúgó-világbajnokság, amin a házigazdák 2-0-ra kikaptak. Persze a nyitómérkőzést is rengetegen követték, de aztán minden szurkolói szem a Magyarország – Görögország összecsapásra szegeződött.

Ez volt ugyanis Dzsudzsák Balázs búcsúja, és egyben 109. válogatott mérkőzése. Ezzel Király Gábort megelőzve a nemzeti csapat rekordere lett.

Végül teljesen Dzsudzsák Balázs tényleg a fellegekben érezhette magát, mivel a magyar csapat az utolsó pillanatban megnyerte a mérkőzést. A találkozón Sallai Roland szerzett vezetést a 15. percben, a görögök Anasztasziosz Bakaszetasz 11-esével egyenlítettek a 81. percben. A hosszabbításban Kalmár Zsolt első labdaérintéséből, szabadrúgásból döntötte el a meccset.

„Köszönöm a szüleimnek, a csapatnak, minden egyes edzőmnek, minden embernek, aki hozzájárult és tett azért, hogy 109-szer a világ három legszebb színét magamra ölthessem, a világ legszebb stadionjában búcsúzhassak, és a világ legjobb szurkolói előtt mondhassam, köszönöm…”

- idézte az M4 Sport Dzsudzsák Balázst, akinek Szalai Attila tette vissza az ünneplés során a kapitányi szalagot a karjára.

A rekorder a végén együtt énekelt a szurkolókkal, és tudatosította mindenkiben, hogy ez az éjjel sem fog véget érni. A meccs összefoglalóját ide kattintva éritek el, az érzelmes fotókat pedig a galériánkban találjátok meg.

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről