promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
260 ezerért lehet egy saját Eiffel-tornyod a nappalidban, csak LEGO-ból
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A LEGO egy közel 1,5 méter magas szettel kedveskedik az Eiffel-torony kedvelőinek.

Franciaország gyönyörű fővárosa, Párizs a szerelmesek fővárosa is egyben, így egyáltalán nem meglepő, hogy az Eiffel-toronynál történik talán a világ legtöbb lánykérése. Az építmény Párizs jellegzetessége, egy olyan objektum, amit mindenki legalább egyszer az életében meg szeretne látogatni személyesen is – bár ha van éppenséggel 259.990 Ft-unk, akkor hamarosan akár haza is vihetjük, de nem úgy, ahogy gondolnánk.

A LEGO gondolt egy nagyot, és jelen állás szerint november 25-én piacra dob egy hatalmas Eiffel-torony szettet, ami elvileg 149 centiméter magas és összesen 10001 építőelemből áll – szóval nem kis darabról van szó.

A 10307-es számmal ellátott LEGO termék nem csupán hihetetlenül részletgazdag és kidolgozott, hanem egyenesen tekintélyt parancsoló is, hiszen nem mindennapos, hogy az ember egy közel 1,5 méter magas LEGO-szettet láthat akár a nappalijában, ha éppenséggel megengedheti magának. 259.990 Ft nem kevés ezért az impozáns szettért, de azzal valószínűleg már mindenki tisztában van, hogy az ilyen különleges LEGO-kra hatalmas a kereslet, így szinte biztos, hogy ez is egy sztártermék lesz, főleg az ünnepek előtt.

Csupán érdekesség, hogy ez a 149 centi magas LEGO Eiffel-torony szett 2 centiméterrel magasabb, mint a legendás Danny DeVito, viszont 274,51 méterrel alacsonyabb, mint az eredeti építmény Párizsban. Lehet, hogy nem adja ugyanazt az élményt, de az biztos, hogy nagyon élvezetes lehet összerakni, majd kiállítani az otthonunkban – de jobb, ha minden vásárló felkészül arra, hogy egy hosszabb projekt ennek a szettnek az összeállítása.

Íme a LEGO fantasztikus Eiffel-torony szettje:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás