Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mi történt a Mentalista jóképű sztárjával? Friss lesifotókon a teljesen felismerhetetlen Simon Baker

Mi történt a Mentalista jóképű sztárjával? Friss lesifotókon a teljesen felismerhetetlen Simon Baker

Mi történt a Mentalista jóképű sztárjával? Friss lesifotókon a teljesen felismerhetetlen Simon Baker

Színes

Promotions 05:20

Simon Bakerről lubickolás közben készültek a lesifotók, amiken rá se lehet ismerni.

Biztosan sokan emlékeznek még a Magyarországon is nagy sikerrel futott A mentalista című izgalmas sorozatra, amiben a jóképű ausztrál színész, Simon Baker alakította Patrick Jane-t, a tragikus sorsú mentalistát, aki független tanácsadóként segítette a CBI nyomozásait különböző ügyeknél. A széria 2008-ban indult Amerikában, és egészen 2015-ig ment – összesen 7 évadot készítettek belőle, sokak kedvence volt.

Simon Bakert Golden Globe-, illetve egyebek között Emmy-díjra is jelölték A mentalistában nyújtott alakításáért, sokáig úgy tűnt, hogy a sorozat után igazi hollywoodi szupersztár lesz belőle, de végül nem így lett. A mentalista fináléja után mindössze egy maréknyi filmben/sorozatban szerepelt, de azért még jelenleg is aktívnak mondható, hiszen most is éppen egy új alkotáson dolgozik.

Simon Baker életében rengeteg változás volt az utóbbi időben, hiszen 29 év házasság után tavaly szétmentek a feleségével, azóta pedig állítólag új barátnője van, akit a pletykák szerint már el is jegyzett. Minden bizonnyal ő szerepel azokon a friss lesifotókon is, amik Ausztráliában készültek a minap a szakállas, felismerhetetlen színészről és egy mondhatni titokzatos hölgyről.

Úgy tűnik, hogy az 53 éves Simon Baker nagyon boldog a csinos nő mellett, hiszen szinte végig mosolyogtak, nevetgéltek, miközben a vízben lubickoltak – itt lehet megnézni róluk a fent említett lesifotókat:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről