promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézz körül a Reszkessetek, betörők főszereplőjének csodás otthonában
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lassan persze már volt otthonában, mivel Macaulay Culkin megválik az ingatlantól.

Nálunk iszonyatosan kultikus alkotás lett a Reszkessetek, betörők!, amit szinte az egész ország imád. Elég csak visszagondolni arra, hogy mennyire fellázadt a tömeg, amikor anno nem adta le a tévé. Az biztos, hogy aki műsorra tűzi, az ott lesz a nézettségi toplista élén karácsony napján.

Annyi biztos, hogy Magyarországon valóban nincsen karácsony Kevin nélkül.

A gyerekfőszereplő, Macaulay Culkin számára nehéz volt a kamaszkor. Gyorsan sztár lett belőle, aztán nem találta igazán a helyét, és jöttek a drogproblémák.

Mindenki Kevinje aztán maga mögött hagyta a múltat, és kimászott a gödörből. Öt évvel ezelőtt megismerkedett a nála nyolc évvel fiatalabb Brenda Song színésznővel, és azóta gyerekük is született.

Most a Reszkessetek, betörők sztárja és a párja 3,2 millió dollárért eladásra bocsátotta Los Angeles-i otthonát, amiben most szét is nézhettek. Ez átszámítva 1 milliárd 300 millió forint, szóval aki úgy érzi, nyugodtan lecsaphat rá.

A 3700 négyzetméteres otthonban egy tágas nappali van étkezővel, és még öt hálószoba és öt fürdőszoba található benne. Kint egy gyönyörű kerti ülősarok van kialakítva medencével.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás