Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Összeszedtünk néhány nagyon boldog pillanatot Roger Federer karrierjéből

Összeszedtünk néhány nagyon boldog pillanatot Roger Federer karrierjéből

Összeszedtünk néhány nagyon boldog pillanatot Roger Federer karrierjéből

Színes

BTP 22:22

Serena Williams után sajnos Roger Federer is visszavonul.

Lehet már Rafael Nadal és Novak Djokovic is túlszárnyalta Federert, ha a Grand Slam-győzelmeket nézzük, de sokak számára továbbra is ő a világ legjobb teniszezője. Azt persze hozzá kell tenni, hogy mind a három legenda más játékstílust képvisel.

Federer nem olyan rég a Twitter-csatornáján bejelentette visszavonulását. A 20-szoros Grand Slam-győztes klasszis utolsó versenye a Laver-kupa lesz, tehát nagytornán már nem fogjuk őt látni.

Tehát Serena Williams után Federertől is búcsúznunk kell. A legnagyobb riválisa, Rafael Nadal igazán érzelmesen búcsúzott el a svájcitól:

„Bárcsak sohasem jött volna el ez a nap. Szomorú nap ez nekem és a sportnak szerte a világban. Öröm, megtiszteltetés és kiváltság volt megosztani veled ezeket az éveket, megélni annyi emlékezetes pillanatot a pályán és azon kívül is. Részünk lesz még ilyenekben a továbbiakban is, és akadnak még tennivalóink együtt, ezt tudjuk. De most kívánom, hogy legyetek boldogok Mirkával, a gyermekeiddel, a családoddal, és hogy élvezd, ami jön ezután. Találkozunk Londonban”

- írta barátjának a salak királya.

Egy videóban felidézzük a legutóbbi, 20-ik Grand Slam-győzelmét, amit 2018-ban hozott össze Marin Cilic ellen az Australian Open versenyen.

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről