promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adele hatalmas hitelt vett fel, hogy megvehesse Sylvester Stallone házát
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Adele elképesztően sok pénzt adott Sylvester Stallone otthonáért.

A világ egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője a tizenötszörös Grammy-díjas Adele, aki folyamatosan teltházas koncerteket ad, de meglepő módon úgy tűnik, hogy még így sem tudott elég pénzt összeszedni ahhoz, hogy csak úgy, egyik pillanatról a másikra megvegye az álomotthonát – ami nem mellesleg a Sylvester Stallone háza volt hosszú éveken át.

Adele állítólag 37,7 millió dollárnyi, vagyis nagyjából 14,6 milliárd forintnyi hitelt vett fel, hogy összesen 58 millió dollárért megvehesse Sylvester Stallone csodálatos birtokát Los Angelesben – a 22,4 milliárd forintot érő hely természetesen elképesztően szép.

Az énekesnőnek a hírek szerint havi 247 ezer dollár, azaz röpke 95 millió forint a törlesztőrészlete, ami egyáltalán nem kevés, de szerencsére könnyedén ki tudja majd termelni, hiszen 3 hónapos rezidenciát vállalt Las Vegasban, ahol 48 alkalommal fog fellépni, ezzel pedig 48 millió dollárt fog keresni, szóval nem kell aggódni Adele-ért.

Íme pár kép Sylvester Stallone luxusingatlanjáról és a birtokáról, amibe Adele annyira beleszeretett, hogy még hitelt is felvett:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás