promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt vele? Így néz ki most az egykori Playmate, akiért az egész világ odavolt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kendra Wilkinsont leginkább A Playboy villa lányai című realityből ismerheti a magyar közönség, de azóta rengeteget változott.

2005-től egészen 2010-ig futott A Playboy villa lányai, amiben betekintést nyerhettünk három Playmate-nek és a Playboy 2017-ben elhunyt atyjának, Hugh Hefnernek a bohókás hétköznapjaiba. A nagy sikerű alkotásban Holly Madison, Bridget Marquardt és Kendra Wilkinson (a borítókép jobb oldalán) alakította Hugh Hefner „barátnőit”, persze úgy, hogy szinte folyamatosan szexire és szórakoztatóra vették a figurát.

A jelenleg 37 éves Kendra Wilkinson a műsor után saját realityt kapott és úgy tűnt, hogy belőle lesz a legnagyobb sztár, de a várakozásokkal ellentétben nem tudott túlzottan magasra törni – ettől függetlenül manapság is látható az amerikai televíziók képernyőjén különböző helyeken.

Kendra Wilkinson a minap elment megcsodálni Malibu partjait, ahol egész visszafogottan nézett ki, hiszen a legtöbb ember valószínűleg nem tudná megmondani első ránézésre, hogy egy egykori Playmate-ről van szó.

Itt lehet megnézni a Kendra Wilkinsonról készült, friss lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás