promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle és Harry herceg együtt jelentek meg egy nyilvános eseményen - Még mindig dúl a szerelem, vagy már csak színjáték az egész?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felmerült a pletyka, hogy Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata zátonyra futott, és valóban vannak erre utaló jelek.

Meghan Markle és Harry herceg 2018-ban házasodtak össze, és már akkor rengeteg támadást kaptak, hiszen egyesek szerint az egykori színésznő nem méltó ahhoz, hogy a brit királyi család tagja legyen. 2020 januárjában állítólag elegük lett a rengeteg támadásból és a szigorú szabályokból, ezért „hátat fordítottak” II. Erzsébetnek, és hivatalosan is visszaléptek a családban betöltött magas rangú szerepükből.

A szóbeszédek szerint Harry herceg nem teljesen értett egyet ezzel a döntéssel, és ez azóta is problémát okoz a házasságában – sőt, mostanában egyre többet lehet hallani, hogy válni fognak Meghan Markle-lel, akivel nemrég részt vettek egy nyilvános eseményen, ahol kiderült, hogy a testbeszédük alapján valóban nincs rendben köztük valami, akármennyire is próbálják egyesek szerint leplezni ezt.

Itt lehet megnézni a Harry hercegről és Meghan Markle-ről készült képeket, hogy mindenki eldönthesse magának, vajon van-e alapja a pletykáknak, vagy sem:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás