promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotók buktatták le a Harry Potter sztárját - Miért csinálja ezt?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Daniel Radcliffe éppen New York utcáin sétált, mikor megláttak a kezében valamit, amit sokan rossz szemmel néznek.

Már sok-sok év eltelt a nagy sikerű Harry Potter-széria óta, amiben a jelenleg 32 éves Daniel Radcliffe alakította a legendás címszereplőt. A világsztár most is aktívan színészkedik, ráadásul hamarosan érkezik a legújabb dobása, Az elveszett város című kalandfilm, amiben Sandra Bullock és Channing Tatum mellett láthatjuk őt – ráadásul ő az alkotás főgonosza, ami elég izgalmasan hangzik.

Daniel Radcliffe most is Az elveszett várost reklámozza mindenhol, de szerencsére van egy kis ideje a barátnőjére is, hiszen nemrég készült róluk pár lesifotó New Yorkban, ahogy éppen sétálgatnak – de sokaknak feltűnt a felvételeken, hogy a világsztár cigarettázik, ezért rengeteg támadást kapott az interneten, hiszen rengetegen ellenzik a dohányzást.

Itt lehet megnézni a Daniel Radcliffe-ről készült lebuktató lesifotókat, amiken cigivel a kezében szerepel a Harry Potter színésze – aki állítólag már legalább 2008 óta dohányzik, hiába győzködte a széria két másik főszereplője, Emma Watson és Rupert Grint is, hogy szokjon le:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás