promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sandra Bullock szinte köldökig kivágott ruhában kápráztatta el az embereket - képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sandra Bullock a legújabb filmjének premierjén bebizonyította, hogy még mindig ő Hollywood egyik legdögösebb színésznője.

Az Oscar-díjas Sandra Bullock eddigi pályafutása során olyan sikerekben szerepelt, mint például a Beépített szépség, Féktelenül, Gravitáció, Madarak a dobozban, A szív bajnokai, Nász-ajánlat vagy Ház a tónál. Hamarosan jön a legújabb alkotása, amit már rengetegen várnak, hiszen nagyon izgalmasnak és viccesnek ígérkezik.

Az elveszett város című kalandos komédia egy írónőről (Sandra Bullock) szól, akit elrabol egy gazdag ficsúr (Daniel Radcliffe), hogy segítsen neki megtalálni egy kincset, amiről az egyik könyvében szó esik – ekkor siet segítségére a modell (Channing Tatum), aki a romantikus novelláinak borítóján szerepel, de természetesen nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kéne.

Már meg is volt az április 21-én érkező film díszbemutatója, ahol elég bevállalós ruhában jelent meg Sandra Bullock, ugyanis szinte köldökig kivágott ruhában kápráztatta el az embereket – itt lehet megnézni az eseményről készült fotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás