Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem tudják eldönteni mi legyen Novak Djokovic sorsa – fotók

Nem tudják eldönteni mi legyen Novak Djokovic sorsa – fotók

Nem tudják eldönteni mi legyen Novak Djokovic sorsa – fotók

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 18:38

A tüntetők fele kiáll a teniszezőért, míg a másik fele a szerb világelső ellen van.

Mi is beszámoltunk róla, hogy az ausztrálok többsége elégé felháborodott azon, hogy Novak Djokovic oltás nélkül is beteheti a lábát az országba, míg ők a szigorú korlátozások miatt még a rokonaikat is alig tudják meglátogatni.  

A szerb világelső ugyebár azért érkezett, mert hamarosan indul az év első Grand Slam-tornája, vagyis az Australian Open, ahol ráadásul ő a címvédő is.

Djokovic gépe végül leszállt Ausztráliában, de aztán egy karanténhotelbe szállították és ott őrzik a szerb teniszcsillagot. Az ausztrál hatóságok ugyebár megtagadták a belépést az országba, mivel Djokovic nincsen beoltva.

A teniszező azt állította, hogy azért nem oltatta be magát a koronavírus ellen, mert orvosi engedélye van a mentességre. Scott Morrison ausztrál miniszterelnök azt nyilatkozta, várja a bizonyítékokat, ha ezek nincsenek meg nem fognak kivételezni, és Djokovic mehet is haza.

"Beoltattam magam, édesanyám, és más emberek egészségének védelmében, de ahogy most Novak helyzetét kezeljük, az nagyon, nagyon rossz. Láttam a mémeket, a címlapokat, de ő az egyik legnagyobb bajnokunk, és ami a legfontosabb, egy emberről beszélünk. Jobban kellene csinálni"

- idézte a 24.hu Nick Kyrgios ausztrál teniszezőt.

A szerb parlament előtt tüntettek a teniszező „szabadon bocsátásáért”. A gyűlést Djokovic családja szervezte, de a karantén hotel előtt már megjelentek azok is, akik a teniszező ellen vannak.

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről