promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen: 50 éves lett Jared Leto – Íme 3+1 érdekesség, amit nem tudtál az Oscar-díjas világsztárról!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 50. születésnapját Jared Leto, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet!

1. Az 1971. december 26-án született Jared Leto nemcsak színész, hanem a Thirty Seconds to Mars nevű zenekar énekese is – az egyik fellépésükön elég durva dolog történt, ugyanis Jared Leto hirtelen berohant a közönségbe, akik annyira izgatottak lettek ettől, hogy véletlenül betörték az orrát, de szerencsére nem lett komolyabb baja.

2. Jared Leto a Mielőtt meghaltam című film kedvéért nagyjából 20 kilótól szabadult meg, így mindössze 50 kilósra fogyott, hogy hitelesen formálhassa meg a karakterét, aki HIV-fertőzött volt – az alakítását Oscar-díjjal jutalmazták.

3. Mikor Jared Leto megkapta az ikonikus Joker szerepét a 2016-os Öngyilkos osztagban, annyira elmélyült benne, hogy hosszú hónapokig teljesen átadta magát a karakternek – a színésztársait többször is kiakasztotta a bizarr „ajándékaival”, ugyanis például Margot Robbie-nak adott egyszer egy élő patkányt.

+1: Jared Letóból hamarosan „szuperhős” lesz, ugyanis ő fogja alakítani Morbius, a vámpír karakterét a 2022. január 27-én érkező Marvel-filmben.

Nézd meg galériánkat Jared Letóról, aki ma lett 50 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás