Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„18 másodpercig halott voltam” – Balesetet szenvedett a Múmia sztárja, Brendan Fraser

„18 másodpercig halott voltam” – Balesetet szenvedett a Múmia sztárja, Brendan Fraser

„18 másodpercig halott voltam” – Balesetet szenvedett a Múmia sztárja, Brendan Fraser

Színes

Promotions 10:30

Ma van Brendan Fraser 53. születésnapja, ennek örömére összeszedtünk róla pár egészen meghökkentő érdekességet, így egyebek között azt is megtudhatjuk, hogy majdnem meghalt A múmia forgatásán.

1. Az 1968. december 3-án született Brendan Fraser legsikeresebb filmje A múmia, amiben van egy jelenet, ami majdnem a színész életét követelte: még a film elején van egy rész, mikor felakasztják az általa alakított Rick O'Connell karakterét, de a forgatáson történt egy kis baleset, így a világsztárt véletlenül ténylegesen felkötötték.

„18 másodpercig halott voltam”

– emlékezett vissza Brendan Fraser, aki szinte csak a csodának köszönheti az életét.

2. Állítólag Brendan Fraser az egyetlen Amerikában született sztár, akinek csillaga van a kanadai Hírességek Sétányán – ez azért van, mert a színész szülei kanadaiak, ráadásul van amerikai, illetve kanadai útlevele is.

3. Sokan szomorúak lettek, mikor kiderült, hogy Brendan Fraser nem tér vissza a Utazás a Föld középpontja felé című nagy sikerű kalandfilm folytatására – a világsztár azért döntött így, mert az első rész rendezője Eric Brevig nem tudta elvállalni a filmet, így ő sem akarta.

+1: Igaz, hogy a legtöbben eddig leginkább komolytalan szerepekben látták Brendan Frasert, de ő valójában egy zseniális drámai színész – sőt, A Gyűrűk Ura-trilógia Gandalfja, a kétszeres Oscar-jelölt Ian McKellen szerint még nála is jobb A múmia sztárja.

Nézd meg galériánkat Brendan Fraserről, aki ma lett 53 éves:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről