promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„18 másodpercig halott voltam” – Balesetet szenvedett a Múmia sztárja, Brendan Fraser
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma van Brendan Fraser 53. születésnapja, ennek örömére összeszedtünk róla pár egészen meghökkentő érdekességet, így egyebek között azt is megtudhatjuk, hogy majdnem meghalt A múmia forgatásán.

1. Az 1968. december 3-án született Brendan Fraser legsikeresebb filmje A múmia, amiben van egy jelenet, ami majdnem a színész életét követelte: még a film elején van egy rész, mikor felakasztják az általa alakított Rick O'Connell karakterét, de a forgatáson történt egy kis baleset, így a világsztárt véletlenül ténylegesen felkötötték.

„18 másodpercig halott voltam”

– emlékezett vissza Brendan Fraser, aki szinte csak a csodának köszönheti az életét.

2. Állítólag Brendan Fraser az egyetlen Amerikában született sztár, akinek csillaga van a kanadai Hírességek Sétányán – ez azért van, mert a színész szülei kanadaiak, ráadásul van amerikai, illetve kanadai útlevele is.

3. Sokan szomorúak lettek, mikor kiderült, hogy Brendan Fraser nem tér vissza a Utazás a Föld középpontja felé című nagy sikerű kalandfilm folytatására – a világsztár azért döntött így, mert az első rész rendezője Eric Brevig nem tudta elvállalni a filmet, így ő sem akarta.

+1: Igaz, hogy a legtöbben eddig leginkább komolytalan szerepekben látták Brendan Frasert, de ő valójában egy zseniális drámai színész – sőt, A Gyűrűk Ura-trilógia Gandalfja, a kétszeres Oscar-jelölt Ian McKellen szerint még nála is jobb A múmia sztárja.

Nézd meg galériánkat Brendan Fraserről, aki ma lett 53 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás