promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elárverezik Sylvester Stallone legféltettebb kincseit – Nézd meg, miktől szabadul meg a Rocky sztárja!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone árverésre bocsát pár elképesztő relikviát, így valaki akár még Rocky eredeti bokszkesztyűjét is megkaparinthatja.

Sylvester Stallone minden idők egyik legnagyobb filmsztárja, akinek olyan ikonikus karaktereket köszönhetünk, mint például az aranyszívű bokszoló, Rocky Balboa vagy a kőkemény akcióhős, John Rambo. A világsztár most is aktív, hiszen hamarosan jön a Feláldozhatók negyedik része, most pedig úgy tűnik, hogy akadt pár kincs a polcán, amitől szívesen megszabadulna.

Sylvester Stallone összefogott a Julien's Auctions nevű vállalattal, ami először kiállította, majd december 3-án árverésre bocsátja a színész kincseit, így egyebek között pár Sly által összefirkált forgatókönyv, Rocky Balboa eredeti kesztyűje, cipője, kalapja, illetve Rambo alig használt vadászkése és fejpántja is új gazdára találhat – sőt, még egy Dredd bíró jelmez is arra vár, hogy jó kezekbe kerüljön.

Íme pár kép Sylvester Stallone aukcióra bocsátott kincseiről, amik napokon belül valószínűleg egy vagyonért fognak elkelni:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás