promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Daniel Craig végleg elbúcsúzott James Bondtól: így tölti most az unalmas hétköznapokat a világsztár – képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Daniel Craig 15 fárasztó éven keresztül alakította James Bondot, de most végre van ideje pihenni, és a gyermekével lenni.

Annak idején sokan kiakadtak, mikor bejelentették, hogy Daniel Craig lesz az új James Bond, de minden negatív hang elcsöndesült, amint bemutatták a Casino Royale című filmet, és az egész világ rájött, hogy a színész egyszerűen tökéletes a szerepben. A világsztár nemrég ötödik, és egyben utolsó alkalommal is eljátszotta a 007-es ügynököt a Nincs idő meghalni című alkotásban, így végleg lezárult egy korszak.

Daniel Craig sokat szenvedett az elmúlt 15 évben, hiszen többször is megsérült a James Bond filmek forgatásai alatt, de még így is boldogan tekint vissza az elmúlt időszakra, ugyanis tudja, hogy milyen sokat köszönhet ennek a szerepnek – de éppen ideje volt elbúcsúznia a legendás karaktertől, hogy végre többet lehessen a családjával.

Van is mit kipihennie Daniel Craignek, a minap készült lesifotók alapján pedig már el is kezdte a lazulást, hiszen sikerült lencsevégre kapni, ahogy a kislányával tölt egy kis időt New Yorkban:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás