promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító pillanatok: Alec Baldwin találkozott az általa véletlenül meggyilkolt operatőr özvegyével – lesifotók
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alec Baldwin a szörnyű tragédia után találkozott az elhunyt Halyna Hutchins gyászoló férjével, aki nem hibáztatja őt szeretett felesége haláláért.

Pár nappal ezelőtt az egész világot megrázta a hír, hogy Alec Baldwin a Rust című westernfilmjének forgatásán egy kellékfegyverrel véletlenül lelőtte az alkotás operatőrét, Halyna Hutchinst, aki nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. Hiába nem a színész volt a hibás (hiszen egy ilyen fegyvernek nem szabadott volna senkit megsebeznie), annyira megviselte őt a tragikus baleset, hogy szinte teljesen összeomlott.

Az elhunyt operatőr férje, Matt Hutchins egyáltalán nem hibáztatja Alec Baldwint a történtek miatt, mivel nem az ő hibája, hogy szeretett felesége meghalt – de a világsztár elhatározta, hogy mindenben támogatni fogja a családot, hiszen nem tud megbocsátani magának azért, amit tett.

Alec Baldwin nemrég találkozott is Halyna Hutchins párjával és kisfiával Új-Mexikóban, ahol egészen megható pillanatokat sikerült elkapnia egy lesifotósnak, ugyanis az özvegy és a színész összeölelkeztek, és együtt gyászolták a tragikus sorsú operatőrt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás