promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg létezik a Nagylábú? Meghökkentő felvételek készültek a rejtélyes lényről – fotók
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma 54 éve sikerült lefilmezni a legendás Nagylábút, aki még a mai napig egész Észak-Kaliforniát rettegésben tartja, pedig nem is biztos, hogy létezik.

Már az indiánok is hittek a Nagylábú létezésében, csak ők Sasquatch-nak hívták a rejtélyes majomember-szerű lényt, aminek hatalmas talpa van és az egész testét szőr borítja. 1811-ben az európai telepesek a mai Kalifornia területén elkezdtek furcsa, óriási lábnyomokat találni, ez alapozta meg Nagylábú legendáját.

1967. október 20-án két erdőőr, Roger Petterson és Bob Gimlin azzal a céllal indultak el, hogy megtalálják a titokzatos Nagylábút, és állítólag sikerrel is jártak, ugyanis levideóztak egy nagyjából 2 méter magas, emlős, szőrös lényt, ami lassan, kiegyenesedve sétált a távolban – a sokkoló felvétel pedig hamar bejárta a világot.

A mai napig nem sikerült kideríteni, hogy valós a videó, vagy csak egy jól kigondolt átverésről van szó, de az biztos, hogy ennek köszönhetően most is tombol a Nagylábú-láz, hiszen jelenleg is rengetegen próbálkoznak azzal, hogy megtalálják Észak-Kalifornia „jetijét”, és végre tényleges bizonyítékot találjanak a létezésére.

Nézd meg galériánkat a Nagylábúról, és a legendájáról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás