promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
22 éves lett a Harcosok klubja – Íme 3+1 érdekesség a kultuszfilmről, amiről nem szabadna beszélnünk!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma 22 évvel ezelőtt mutatták be a zseniális David Fincher Harcosok klubja című filmjét Brad Pitt és Edward Norton főszereplésével – ennek örömére összeszedtünk pár érdekességet minden idők egyik legkedveltebb alkotásáról!

1. Edward Norton tényleg fülön ütötte Brad Pittet az egyik jelenetben, miután ezt kérte tőle a rendező, David Fincher – ennek köszönhető a színész valós reakciója a fájdalomra.

2. David Fincher elárulta, hogy a Harcosok klubja összes jelenetében látható valamilyen módon egy Starbucksos pohár – ezzel szemléltetve a nagyvállalatok láthatatlan ráhatását a hétköznapjainkra.

3. Brad Pitt karaktere többször is feltűnik alig észrevehető módon pár pillanatra a film elején, még mielőtt megismernénk őt – a készítők így akarták felvezetni a Harcosok klubja végén lévő csavart.

+1: Az IMDb szerint jelenleg minden idők 11. legjobb filmje a Harcosok klubja, ami nem meglepő, hiszen még a film alapjául szolgáló könyv írója, Chuck Palahniuk is azt mondta, hogy az alkotás előrelépés az ő munkájához képest.

Nézd meg galériánkat a ma 22 éves Harcosok klubjáról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás