promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
10 éve halt meg Steve Jobs – Íme 5 inspiráló idézet az Apple egykori géniuszától!
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pontosan 10 évvel ezelőtt hunyt el Steve Jobs, az Apple egykori vezére, akinek egyebek között az iPhone-t is köszönhetjük – Most összegyűjtöttünk pár inspiráló idézetet a legendás techzsenitől!

Steve Jobs 1955. február 24-én született Kaliforniában, és már fiatalon is nagyon intelligens volt. 1976-ban harmadmagával együtt megalapította az Apple Computer nevű céget, amiből később ugyan távozott, de 1996-ban visszatért, és egészen a 2011. október 5-én bekövetkezett haláláig futtatott hatalmas sikerrel: egyebek között az iPod, iPhone és az iPad is az ő nevéhez fűződik.

Sokak szerint Steve Jobs volt minden idők egyik legzseniálisabb alakja, aki mindig képes volt olyan dolgokat mondani, amikkel milliókat inspirált – ezért most összeszedtünk tőle 5 idézetet, amik biztos, hogy rengeteg embert el fognak gondolkodtatni:

„Aki elég őrült ahhoz, hogy elhiggye, hogy meg tudja változtatni a világot, az meg is teszi.”

„Az egyszerűség arany középút a túl kevés és a túl sok között.”

„Ki kell derítened, hogy mi az, amit szeretsz. Ez ugyanúgy igaz a munkára, mint a párkapcsolatokra. A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért ha igazán elégedett akarsz lenni, hinned kell benne, hogy jó munkát végzel. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szereted, amit csinálsz. Ha még nem találtad meg, keresd tovább, ne add fel! Mint az a szívügyekkel lenni szokott, itt is tudni fogod, hogy mikor találtad meg az igazit.”

„Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik.”

„A turistaosztály ugyanakkor landol, mint az első osztály.”

Nézd meg galériánkat Steve Jobsról, aki ma 10 éve halt meg:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás