promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Bond: 59 év, 25 film, 6 színész – Tényleg Daniel Craig minden idők legjobb 007-es ügynöke?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma végre bemutatásra kerül Daniel Craig utolsó James Bond filmje, a 007 Nincs idő meghalni – Ennek örömére most visszatekintünk a színészekre, akik eddig megformálták a legendás karaktert!

Ian Fleming 1953-ban alkotta meg a megnyerő brit szuperkém, James Bond karakterét, aki 1962-ban az Eon Productionsnek köszönhetően a nagyvásznon is bemutatkozott a Dr. No című filmben, amiben Sean Connery alakította az ikonikus 007-es ügynököt, aki az italát rázva, nem keverve kéri, a neve pedig mindig Bond, James Bond.

Az utóbbi 59 évben hivatalosan csak hat színész testesítette meg James Bondot összesen 25 filmben: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig, aki a ma bemutatásra kerülő 007 Nincs idő meghalni című alkotással örökre búcsúzik a szereptől.

Mindenkinek megvan a maga kedvenc James Bondja, a jelenlegi közönség pedig imádja Daniel Craiget, hiszen sokkan keményebbé tette a 007-es ügynök figuráját, és igazi mélységet adott neki – nem hiába ő sokak kedvence.

Nézd meg galériánkat az eddigi James Bondokról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás