promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrjöngtek Britney Spears rajongói – fotók
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen a boldogságtól, mert az énekesnő végre megszabadult az édesapjától.

Britney Spears ügyét nem csak a bulvármédia, hanem a többi nagy sajtóorgánum is figyelemmel kísérte, mivel valóban nem volt mindennapi.

Az énekesnő anno gondnoksági ügye meghallgatásán meghökkentő őszinteséggel beszélt arról, hogy az apja miként tette tönkre az életét a hosszú évek során. Britney csak maréknyit költhetett a saját pénzéből, és az esetek többségében a magánügyi kérdésekbe se volt beleszólása. Például még arról sem dönthetett, hogy miket posztol ki a közösségi médiában.

Ezután megérkezett az énekesnő új, és jóval merészebb ügyvédje. Mathew Rosengart rögtön fel is szólította Jamie Spearst, hogy mondjon le a lánya felügyeletéről. Ennek a bíróság most helyet adott, így már nem az apa az énekesnő gondnoka.

Jamie Spears szeptember elején már saját maga kérte, hogy vessenek véget ennek az egésznek, de azért követelt egy kis pénzt magának ezért.

A meghallgatás alatt a bíróság előtt gyülekeztek Britney rajongói, akik dalokat énekeltek tőle és természetesen egy hatalmasat buliztak, amikor megtudták az ítéletet.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás