Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Félelmetes: egy vad majom elrabolt egy kölyökkutyát, és három napig fogva tartotta  – képek

Félelmetes: egy vad majom elrabolt egy kölyökkutyát, és három napig fogva tartotta – képek

Félelmetes: egy vad majom elrabolt egy kölyökkutyát, és három napig fogva tartotta – képek

Színes

Promotions 10:30

Hihetetlen dolog történt Malajziában, ugyanis egy majom foglyul ejtett egy kéthetes kölyökkutyát, akit három napig a fa tetején szorongatott.

Egy elvadult majomcsapat nagyon megkeseríti a Malajziában található Taman Lestari Putra lakosainak életét, hiszen az állatok folyton ételt, és egyéb dolgokat lopnak tőlük – most pedig egészen sokkoló dolgot csinált az egyik példány, ugyanis elvitt egy mindössze kéthetes kölyökkutyát, és három napon keresztül el sem engedte, miközben a fák tetején és az elektromos vezetékeken mászkált.

Az emberek nagyon aggódtak a kiskutya miatt, hiszen a majom mellett éhezett szegény, azért elhatározták, hogy megmentik őt.

Megpróbálták elkapni a majmot, de nem jártak sikerrel, és sajnos étellel sem tudták lecsalogatni, ezért drasztikusabb módszerhez folyamodtak: megdobálták, hátha elengedi a kutyust, és így is történt.

Az ebnek szerencsére nem lett semmi baja, egy orvos is megvizsgálta és sérülés nélkül megúszta a félelmetes esetet, ráadásul azóta gazdit is sikerült neki találni – a majom pedig visszament az erdőbe.

Nézd meg galériánkat az eseményről:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről