promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a 87 éves Sophia Loren, akit valaha a világ legszebb nőjének tartottak – képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori szexszimbólum, Sophia Loren ma ünnepli 87. születésnapját – nézd meg, milyen remekül néz ki még most is!

Sophia Loren 1934. szeptember 20-án született Rómában, édesanyja egyedül nevelte őt igencsak szerény körülmények között. Már tiniként is felfigyeltek szépségére, ezért az anyukája elhatározta, hogy segít neki kitörni abból az egyszerű életből: állítólag függönyből varrt neki ruhát, és elindította 15 éves lányát egy szépségversenyen, ahol második lett – de ez pont elég volt ahhoz, hogy beinduljon a pályafutása modellként, illetve színésznőként.

Sophia Loren első nagy sikerfilmje az 1954-es Nápoly aranya volt, majd olyan klasszikusokkal ajándékozta meg a közönséget, mint például a Tegnap, ma, holnap, Házasság olasz módra, El Cid, A hongkongi grófnő vagy az Egy asszony meg a lánya, amiért Oscar-díjat kapott.

Sophia Loren hamar igazi világsztár, divatikon és szexszimbólum lett (sőt, őt tartották akkoriban a világ legszebb nőjének), később pedig a tökéletes feleség, családanya és háziasszony mintaképévé vált. Azon ritka színésznők közé tartozik, akiket nemcsak a közönség, de a szakma is imád – szóval nem túlzás azt állítani, hogy Sophia Loren minden idők egyik legnagyobb filmcsillaga.

Nézd meg galériánkat a 87. születésnapját ünneplő Sophia Lorenről – a mikrofonba beszélős kép 2021-ben készült, így mindenki láthatja, hogy néz ki most a színésznő:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás