promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Victoria Silvstedt: a szexszimbólum, aki egyből eszünkbe jut a „gyönyörű svéd modell” kifejezés hallatán – 18+ képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nézd meg galériánkat a ma 47 éves szexszimbólumról, Victoria Silvstedtről, aki az egész világot az ujja köré csavarta vadító szépségével!

Victoria Silvstedt 1974. szeptember 19-én született Svédországban, és egész hamar modellkarrierbe kezdett a feltűnő szépsége miatt. 1993-ban ő képviselte hazáját a Miss World szépségversenyen, majd 1996-ban a legendás Hugh Hefner is felfigyelt rá, és felkérte őt, hogy szerepeljen a Playboy-ban.

Victoria Silvstedt 1996 decemberében a hónap Playmate-je lett, majd megválasztották őt az Év Playmate-jének is 1997-ben, ami hatalmas elismerésnek számít – közben pedig folyamatosan kapta a jobbnál jobb ajánlatokat, így vezető divatmárkáknak kezdett dolgozni, és az egész világ megismerte az arcát, illetve egyéb testrészeit is.

A modell pillanatok alatt szexszimbólummá vált az emberek szemében, a pikáns poszterei ott voltak szinte az összes autószerelő műhelyben, szóval a '90-es évek végén nem volt olyan ember a bolygón, aki ne tudta volna, hogy ki ő.

Victoria Silvstedt később kiadott pár zenét is, valóságshow-ban is szerepelt, illetve különböző filmekben is láthattuk, miközben elkezdett ruhatervezőként is tevékenykedni, amiben szintén hatalmas sikereket ért el.

Íme egy enyhén 18+-os galéria a ma 47 éves Victoria Silvstedtről, hogy mindenki lássa, ki jut eszébe általában az embereknek akkor, ha valaki a „gyönyörű svéd nők”-et emlegeti:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás