promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eljegyezték a Halálos iramban-filmek gyönyörű sztárját – Nézd meg, mekkora gyémánt gyűrűt kapott!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újból rátalált a szerelem Jordana Brewsterre, a Halálos iramban-széria színésznője ráadásul annyira jól érzi magát a pasijával, hogy már az eljegyzés is megvolt.

A Halálos iramban-filmek Mia Torettója, a csinos Jordana Brewster tavaly nyáron vált el 13 év után a férjétől, majd nem sokkal később összejött egy Mason Morfit nevű üzletemberrel, akivel nagyon boldogok együtt, ráadásul nemrég megtörtént az eljegyzés is, amit a színésznő Instagramon közölt a rajongóival.

Jordana Brewster a minap napszemüveget ment vásárolni a szerelmével, közben pedig pár lesifotó is készült róluk, amiken megcsodálható a drága eljegyzési gyűrű: a fehéraranyból, vagy platinából elkészített ékszerben egy nagyobb, és mellette két kisebb gyémánt van – szóval nem volt olcsó, az biztos.

Jordana Brewster és Mason Morfit jól mutatnak együtt, és valószínűleg már az esküvőt tervezik, így könnyen lehet, hogy hamarosan belevágnak a családalapításba, és újabb testvért kap a színésznő két gyermeke, akik az előző házasságából vannak.

Itt lehet megnézni a párról készült lesifotókat, és a csodaszép gyémánt gyűrűt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás