promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egykor Hollywood szépfiúja volt, de ma már csúf szörnyetegnek tartják – Így néz ki most a 69 éves Mickey Rourke!
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A ma 69. születésnapját ünneplő Mickey Rourke egykor szexbálvány volt, majd tönkretette magát, de Hollywood később ismét a kegyeibe fogadta – kár, hogy a második esélyét is elbaltázta.

Az egykor jóképű Mickey Rourke 1952. szeptember 16-án született New Yorkban, fiatalon bokszolónak készült, majd beleszeretett a színészkedésbe. A '80-as évek elején jött számára az első nagy áttörés Az étkezde című filmmel, utána pedig nem volt megállás: 1986-ban érkezett a 9 és fél hét című romantikus dráma Kim Basingerrel, 1987-ben az Angyalszív című kultklasszikus és A törzsvendég, 1991-ben pedig bemutatásra került sokak kedvence, a Harley Davidson és a Marlboro Man.

Mickey Rourke a pályafutása csúcsán 1991-ben abbahagyta a színészkedést, és profi bokszolónak állt. Remekül teljesített, de az arca komoly sérüléseket szenvedett, ezért plasztikai sebészhez fordult, hogy újra széppé varázsolja őt – de sajnos rossz szakembert választott magának, aki egy életre elcsúfította őt, és ezen még a korrekciós beavatkozások sem voltak képesek segíteni.

Mickey Rourke pár évvel később visszatért a színészkedéshez, és olyan sikerfilmekben szerepelt, mint például a Sin City, Feláldozhatók, Vasember 2 vagy a Pankrátor, amiért Oscar-díjra jelölték – de a világsztár nem sokáig élvezhette újra a közönség figyelmét, ugyanis a kellemetlen viselkedése és a rossz szakmai döntései miatt újból a süllyesztőbe került, ahonnan azóta sem tudott kimászni, de most legalább folyamatosan van munkája zs-kategóriás alkotásokban.

Nézd meg galériánkat a ma 69 éves Mickey Rourke-ról, aki kétszer is elgáncsolta a saját karrierjét Hollywoodban:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás