promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
2001. szeptember 11.: 20 éve költözött félelem az egész világ szívébe – Megrázó képek a terrortámadásról!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pontosan ma 20 éve voltak a 2001. szeptember 11-ei terrortámadások, amelyek során két repülő zuhant a World Trade Center ikertornyaiba, egy a Pentagon épületébe, egy pedig Washingtontól nem messze csapódott a földbe.

2001. szeptember 11-én megváltozott a világ, és mindenhol félelem költözött az emberek szívébe, ugyanis pontosan 20 esztendővel ezelőtt az al-Káida nevű terrorszervezet eltérített négy repülőgépet, amikkel az volt a célja, hogy belerepíti őket az Amerikai Egyesült Államok több fő épületébe.

Az al-Káida öngyilkos merénylői két járatot a New York-i Világkereskedelmi Központ, vagyis a World Trade Center ikertornyaiba irányítottak; egy járat a Pentagonba csapódott; az utolsó gép pedig állítólag a Fehér Ház felé vette az irányt, de a bátor utasok az életüket feláldozva ezt megakadályozták – összesen 3 ezren haltak meg, és 25 ezren megsérültek az összehangolt terrortámadás során.

Az emberiség sose fogja elfelejteni azt a kegyetlenséget, és szörnyűséget, amit a 2001. szeptember 11-ei terrortámadások során kellett átélnünk.

Itt lehet megtekinteni galériánkat a 20 éve történt tragédiáról – de csak saját felelősségre, ugyanis egyes képekhez erős idegzet kell:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás