Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vége: válik az Agymenők bombázója – Ariana Grande exe csavarta el a fejét?

Vége: válik az Agymenők bombázója – Ariana Grande exe csavarta el a fejét?

Vége: válik az Agymenők bombázója – Ariana Grande exe csavarta el a fejét?

Színes

Baranyecz János 10:30

Három év házasság után válik az Agymenők Pennyje, Kaley Cuoco, aki állítólag azért hozta meg ezt a döntést, mert összejött Pete Davidsonnal.

A Golden Globe-jelölt Kaley Cuoco első igazi áttörése az Agymenők című sorozat volt, amiben 12 évadon keresztül alakította a butácska, de annál szerethetőbb Pennyt. A széria 2019-ben ért véget, a színésznőt pedig azóta a nagysikerű A légikísérő című alkotásban láthatták a rajongói – de most nem emiatt van tele vele a sajtó.

Kaley Cuoco három év után elválik férjétől, a lovasként tevékenykedő Karl Cooktól – ráadásul azt pletykálják, hogy azért kellett meghoznia ezt a döntést, mert beleszeretett Ariana Grande expasijába, Pete Davidsonba a Meet Cute című közös filmjük forgatásán.

Ez egyelőre még csak találgatás, szóval nem szabad tényként kezelni. Egyedül annyi biztos, hogy Kaley Cuoco már nem akar együtt lenni a férjével, akivel nemrég kiadtak egy közös nyilatkozatot, amiben azzal indokolták a szakításukat, hogy nem egy irányba halad az életük, így az a jó megoldás, ha külön utakon folytatják tovább.

Nézd meg galériánkat Kaley Cuoco és Karl Cook kapcsolatáról, amikor még tombolt köztük a szerelem:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről