promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
42 éves lett Pink – Íme 3+1 érdekesség, amit nem tudtál a vadóc énekesnőről!
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű énekesnő, Pink ma ünnepli 42. születésnapját, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Az 1979. szeptember 8-án született Alecia Beth Moore onnan kapta a Pink (vagyis rózsaszín) becenevet, hogy egyszer nyári táborban lehúzták a nadrágját, ő elvörösödött, és mindenki a „rózsaszín” arcát csúfolta – de később már nem emiatt hívták így, hanem Quentin Tarantino Kutyaszorítóban című filmje miatt, amiben volt egy Mr. Pink nevű karakter, így végül negatívból pozitív lett az énekesnő számára a Pink elnevezés.

2. Pink gyerekként teljes mértékben meg volt róla győződve, hogy örökbefogadták őt, és a valódi édesanyja nem más, mint Madonna – ezt a téveszmét egy óriási rajongás táplálta, hiszen igazi példakép volt számára a ma is aktív poplegenda.

3. Az énekesnők általában nagyon nehezen tudják megmondani, hogy melyik a kedvenc saját daluk, de Pink nem így van ezzel – ő tisztában van vele, hogy a 2001-es „Get the Party Started” az, amit a leginkább szeret magától.

+1: Hiába nyertek közösen Grammy-díjat, Pink és Christina Aguilera nagyon nem bírták egymást – sőt, állítólag Christina egy buliban be is akart húzni egyet Pinknek, aki jól kiröhögte a szánalmas próbálkozásért.

Nézd meg galériánkat a ma 42 éves Pinkről – de csak saját felelősségre, ugyanis van benne pár egészen pikáns kép is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás