promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek 55 éves lett: íme pár pikáns kép a hollywoodi kebelcsodáról – 18+
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokak szerint a ma 55 éves Salma Hayek minden idők legszexibb színésznője, és ezzel a kijelentéssel nem is lehet vitába szállni a Desperado sztárjának félmeztelen képei láttán.

Salma Hayek 1966. szeptember 2-án született Mexikóban, és már egész fiatalon elkezdte vonzani őt a színészkedés. Szülei nagyon ellenezték, de ő mégis úgy döntött, hogy abbahagyja egyetemi tanulmányait, és megpróbál színésznőként befutni – ez egész hamar össze is jött neki, ugyanis nem sokkal később már egy nagysikerű szappanoperában, a Teresában kapott főszerepet, innentől kezdve pedig nem volt megállás.

Salma Hayek első igazi nagy, nemzetközi sikere az 1995-ös Desperado című akciófilm volt, amiben Antonio Banderas mellett láthattuk őt. Itt az egész világ felfigyelt a tehetségére, szépségére és nőiességére, így rögtön kapta a jobbnál jobb szerepeket: jött az Alkonyattól pirkadatig, Dogma, Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat és még számtalan alkotás.

2002-ben bemutatták a Frida című életrajzi filmet, amiben Salma Hayek a híres festőnőt, Frida Kahlót alakította, munkájáért pedig Oscar-díjra jelölték. A színésznő azóta rengeteg alkotásban szerepelt már, legutóbb a Sokkal több mint testőr második részében láthattuk őt, hamarosan pedig az Örökkévalók című Marvel-filmben fog feltűnni, ahol egy szuperhőst alakít majd.

Nézd meg galériánkat a szülinapos Salma Hayekről – de csak saját felelősségre, ugyanis félmeztelen, 18+-os képek is szerepelnek benne:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás