promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hatalmas mellű Playmate imád nyilvános helyen szexizni, bárki nyugodtan megbámulhatja a tökéletes testét! – forró fotók
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Khloë Terae formás, bikinis testét Malibun kapták lencsevégre, a fotók pedig annyira dögösek lettek, hogy rögtön felforrósítják a hangulatot.

Khloë Terae lett 2014-ben a dél-afrikai Playboy szerint az év Playmate-je, és ez nem véletlen, hiszen a magát kanadainak valló modell rendkívül szexi, és szinte lehetetlen elmenni szó nélkül a vadító alakja mellett – így egyáltalán nem meglepő, hogy jelenleg is 3 millió követő várja Instagramon a legújabb dögös képeit, amik szerencsére most megérkeztek.

Khloë Terae Malibun, az óceán partján vállalt egy forró fotózást apró bikiniben, így gyakorlatilag bárki megcsodálhatta a tökéletes testét, aki arra járt – és az biztos, hogy rengetegen felfigyeltek a modellre, hiszen tényleg kitűnik a tömegből a szépségével és vonzó kisugárzásával.

Ráadásul úgy tűnik, hogy egy embernek kifejezetten az volt a feladata a fotózáson, hogy Khloë Terae kerek popsiját simogassa és törölgesse, szóval megtaláltuk minden idők legjobb munkakörét, amit valószínűleg szinte bárki szívesen elvállalna – akár egy szelet zsíros kenyérért, és egy pohár csapvízért cserébe is.

Itt lehet megcsodálni Khloë Terae forró képeit:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás