promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Richard Gere: 3+1 érdekesség a Micsoda nő! szülinapos szívtiprójáról
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 72. születésnapját a Micsoda nő! sztárja, Richard Gere – ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet!

1. Az 1990-ben bemutatott Micsoda nő! című nagysikerű alkotás egyik legmaradandóbb pillanata volt, mikor Richard Gere megmutat Julia Robertsnek egy gyönyörű, díszdobozban lévő nyakláncot, majd mikor a nő az ékszer felé nyúl, ő gyorsan lecsapja a doboz tetejét, ezzel mókásan megijesztve a gyönyörű világsztárt, aki utána őszinte nevetésben tör ki – és mindezt egyedül Richard Gere-nek köszönhetjük, aki improvizálta ezt a közönségkedvenc jelenetet.

2. Elton John egyik legendás buliján nagyon összemelegedett Richard Gere és az akkor már válófélben lévő Diana hercegnő, de volt egy kis bökkenő: Sylvester Stallone is ott volt, aki azzal a céllal ment oda, hogy meghódítsa Dianát – a Rocky sztárja olyan dühös lett a flörtölés láttán, hogy kirángatta Richard Gere-t, és bunyózni akart vele, de Elton John közbelépett, Sly pedig dacosan hazament.

3. A People magazin szerint Richard Gere és akkori felesége, a szupermodell Cindy Crawford volt a világ legszexibb párja 1993-ban – majd 1999-ben Richard Gere-t választották a világ legszexibb férfijának, így egyedül is győzedelmeskedett.

+1: Az 1949. augusztus 31-én született Richard Gere 50 évesen lett először édesapa, miután 2000. február 6-án világra jött fia, aki a Homer nevet kapta a nagyapja után.

Nézd meg galériánkat a ma 72 éves Richard Gere-ről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás