promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Lovato: íme 3+1 érdekesség a szülinapos énekesnőről
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű énekesnő, Demi Lovato ma ünnepli 29. születésnapját, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Lehet, hogy ez sokak számára kifejezetten furcsa lesz, de Demi Lovato már jó ideje elhatározta, hogy soha többé nem hord farmernadrágot. Hogy miért? Mert rosszul érzi magát benne, és ez nincs jó hatással az önbizalmára, így örökre elbúcsúzott a folyton divatos ruhadarabtól.

2. Demi Lovato 2012-ben majdnem megölt egy embert, ráadásul nem is akárkit: éppen a kocsijával kanyarodott be nagy lendülettel egy parkolóhelyre, aminek a közepén valamiért ott állt egy férfi, de az énekesnő szerencsére még időben észrevette – ennek biztosan sokan örülnek, hiszen a csaknem halálra gázolt ember nem más volt, mint a The Beatles egykori tagja, Paul McCartney, aki nem vette zokon a dolgot.

3. Majdnem Demi Lovato kapta Hannah Montana szerepét, de végül nem jött össze a dolog, ugyanis a producerek Miley Cyrust választották 2006-ban. Az énekesnő nem bánkódik, hiszen a Disney itt figyelt fel rá, és ez vezetett odáig, hogy 2009-ben saját sorozatot kapjon Sonny, a sztárjelölt címmel.

+1: Demi Lovato már gyerekként is olyan szép volt, hogy 2000-2001-ben ő nyerte a Mini Miss Texas nevű szépségversenyt – emiatt kezdte egyre komolyabban venni az éneklést, illetve a színészkedést, és milyen jól tette, hiszen manapság ő a világ egyik legismertebb arca, aki 113 millió követővel rendelkezik Instagramon.

Nézd meg galériánkat a ma 29 éves énekesnőről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás