promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél internet Adam Sandler fürdőgatyás aputestén röhög – lesifotók
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Adam Sandler egy kis lubickolással töltötte az új filmjének forgatási szünetét Spanyolországban, ahol készült róla pár nem túl előnyos lesifotó is, amiken igazi aputestet villant.

A népszerű nevettető, Adam Sandler sosem számított Hollywood egyik legszexibb pasijának, bár a Ne szórakozz Zohannal című vígjátékban egész jól kipattintotta magát. A színész jelenleg ezerrel forgatja a legújabb, Hustle című filmjét, amiben egy olyan kiégett tehetségvadászt alakít, aki Kínában talál egy rendkívül jó kosarast, és elhatározza, hogy bejuttatja őt az NBA-be.

Adam Sandler éppen Spanyolországban van, ahol két forgatási nap között úgy gondolta, hogy szórakozás gyanánt megmártózik egy kicsit a vízben – arra viszont nem számított, hogy egy lesifotós is ott lesz a környéken, aki lefényképezi a fürdőgatyás aputestét is.

Az internetet megosztották a képek, hiszen sokan kiröhögik Adam Sandlert a kis pocakja miatt, de van, aki meg pont azt mondja, hogy remekül néz ki – főleg annak tudatában, hogy már 54 éves, és sosem volt igazán sportos testalkatú.

Itt lehet megnézni az Adam Sandlerről készült lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás