Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A fél internet Adam Sandler fürdőgatyás aputestén röhög – lesifotók

A fél internet Adam Sandler fürdőgatyás aputestén röhög – lesifotók

A fél internet Adam Sandler fürdőgatyás aputestén röhög – lesifotók

Színes

Promotions 10:30

Adam Sandler egy kis lubickolással töltötte az új filmjének forgatási szünetét Spanyolországban, ahol készült róla pár nem túl előnyos lesifotó is, amiken igazi aputestet villant.

A népszerű nevettető, Adam Sandler sosem számított Hollywood egyik legszexibb pasijának, bár a Ne szórakozz Zohannal című vígjátékban egész jól kipattintotta magát. A színész jelenleg ezerrel forgatja a legújabb, Hustle című filmjét, amiben egy olyan kiégett tehetségvadászt alakít, aki Kínában talál egy rendkívül jó kosarast, és elhatározza, hogy bejuttatja őt az NBA-be.

Adam Sandler éppen Spanyolországban van, ahol két forgatási nap között úgy gondolta, hogy szórakozás gyanánt megmártózik egy kicsit a vízben – arra viszont nem számított, hogy egy lesifotós is ott lesz a környéken, aki lefényképezi a fürdőgatyás aputestét is.

Az internetet megosztották a képek, hiszen sokan kiröhögik Adam Sandlert a kis pocakja miatt, de van, aki meg pont azt mondja, hogy remekül néz ki – főleg annak tudatában, hogy már 54 éves, és sosem volt igazán sportos testalkatú.

Itt lehet megnézni az Adam Sandlerről készült lesifotókat:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről