Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Robert De Niro: íme 3+1 érdekesség a szülinapos színészlegendáról

Robert De Niro: íme 3+1 érdekesség a szülinapos színészlegendáról

Robert De Niro: íme 3+1 érdekesség a szülinapos színészlegendáról

Színes

Promotions 05:20

Ma ünnepli 78. születésnapját a Keresztapa, Nagymenők és még rengeteg zseniális film sztárja, Robert De Niro – ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet!

1. Robert De Niro édesanyja, és édesapja is festő volt, ami azért érdekes, mert a színészt leginkább a gengszterfilmjeiről ismeri a közönség, amikben köztudott, hogy azok, akik állítólag „házakat festenek”, valójában könyörtelen bérgyilkosok, és az úgynevezett „festék” igazából az áldozataik vére.

2. Élete legelső szerepét mindössze 10 évesen kapta Robert De Niro, ugyanis ő alakította a gyáva oroszlánt az Óz, a csodák csodája iskolai színdarabjában – végül annyira megszerette a színészkekédést, hogy azóta sem hagyta abba, és az évtizedek alatt nyolc alkalommal jelölték Oscar-díjra, amiből kettőt meg is nyert.

3. Robert De Niro rengeteg pénzt fizetett egy fogásznak, hogy tönkretegye a fogait A rettegés foka című film miatt, amiben egy pszichopatát alakított (ezért kapta az egyik Oscar-jelölését) – amint vége lett a forgatásnak, rögtön visszament hozzá, és helyreállíttatta fogsorát, de ez már jóval többe került neki.

+1: Közel 30 kg-ot kellett felszednie Robert De Nirónak a Dühöngő bika című bokszolós dráma miatt, amit úgy ért el, hogy szinte egész nap fagylaltot és tésztát evett – de megérte meghoznia ezt az áldozatot, hiszen 1981-ben Oscar-díjjal jutalmazták a munkáját.

Nézd meg galériánkat a szülinapos színészlegendáról:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről