Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Chris Hemsworth: íme 3+1 érdekesség, amit nem tudtál a Thor szülinapos sztárjáról

Chris Hemsworth: íme 3+1 érdekesség, amit nem tudtál a Thor szülinapos sztárjáról

Chris Hemsworth: íme 3+1 érdekesség, amit nem tudtál a Thor szülinapos sztárjáról

Színes

Promotions 10:30

Ma ünnepli 38. születésnapját a Thor-széria jóképű színésze, Chris Hemsworth, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Sokak számára meglepő lehet, de Chris Hemsworth 2006-ban szerepelt az Ausztrál Dancing with the Stars 5. évadában, ahol olyan ügyesen táncolt, hogy egészen az ötödik helyig jutott partnerével.

2. Már a színész születésekor sejteni lehetett, hogy egy szép napon megkapja Thor szerepét, hiszen egy csütörtöki napon látott napvilágot, a csütörtök pedig angolul Thursday, ami a Thor's Day-ből ered – vagyis Chris Hemsworth Thor napján született.

3. Chris Hemsworth saját elmondása szerint élete legnehezebb munkája a 2016-os Szellemirtók volt, mivel nagyon félt, hogy nem lesz elég vicces a szerepben – de kár volt izgulnia, hiszen végül ő lett az egyetlen értékelhető, szórakoztató eleme az egész filmnek.

+1: Első nagy hollywoodi szerepe a 2009-es Star Trek volt, ahol a film nyitányában ő alakította a későbbi Kirk kapitány édesapját – és hiába láthattuk Chris Hemsworth-öt csupán pár percig, mégis az alkotás egyik legemlékezetesebb jelenete fűződik hozzá.

Íme galériánk a születésnapos Chris Hemsworth-ről:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről