Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hihetetlen: Putyin ejtőernyős harci kutyákat akar bevetni? – fotók

Hihetetlen: Putyin ejtőernyős harci kutyákat akar bevetni? – fotók

Hihetetlen: Putyin ejtőernyős harci kutyákat akar bevetni? – fotók

Színes

Promotions 10:30

Nagyon durva képek bizonyítják, hogy Oroszország éppen azt teszteli, hogyan tudna ejtőernyővel harci kutyákat dobni ellenséges területekre.

Oroszország hadserege, katonái, harci módszerei, és egyáltalán a háborúhoz való hozzáállása már sok-sok évtizede félelmet csal az ellenfelek szívébe, de úgy tűnik, hogy ez nem volt elég, ugyanis most minden eddiginél tovább mentek, és egy olyan állatot fordítottak az ember ellen, aminek a legjobb barátunknak kéne lennie – ráadásul mindezt az égből!

Mi az ott fent? Egy madár, egy repülő, vagy esetleg maga Superman? Nem, ez egy orosz katona és a mellkasához kötözött harci kutyája, akik éppen egy ejtőernyővel közelítenek az ellenséges terület felé!

Bizony, eljött az idő, hogy Oroszország a kis kedvenceket is bevonja a légi csatába, és ebben nagy segítség volt az Ivanovo nevű gyár, ami olyan kettős ejtőernyőket fejlesztett ki, ami jó az embernek, és az ebeknek is egyaránt.

Még mielőtt valaki azt hinné, hogy ez csupán egy rossz vicc, vagy egy eddig csupán papíron kuksoló rettenetes ötlet, gyorsan elmondjuk, hogy július elején már az első tesztek is megvoltak, szóval Oroszország nem tréfál, komolyan ejtőernyős harci kutyákat akar bevetni – és ennek a gondolata egyszerre vicces és felettébb félelmetes.

Aki nem hiszi el, annak mellékeltünk pár képet is – sőt, olyan is van köztük, amin maga Vlagyimir Putyin is szerepel:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről