promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezekből a gigantikus szilikonmellekből tényleg meg lehet élni?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha elég nagyra műtteted a melleid, többé nem kell dolgoznod? 

Legalábbis Yvonne Barnak ez a véleménye. 

A hölgy brókerként dolgozott Frankfurtban, ám úgy döntött, a jövőben minek fordítana időt és energiát a munkavégzésre, ha néhány szelfi és fotó is meghozza a szükséges anyagi javakat. Bár nem tudjuk, ha rajta is meg fog látszani az idő vasfoga, abban az esetben mégis mihez fog kezdeni, de lehet megtakarításait a melleiben gyűjti. 

Yvonne közel fél millió követővel rendelkezik, és akik nyomon követik a német bulvárhíreket, azok néha napján találkozhatnak a hölgy mell...akarom mondani nevével. Történt ugyanis tavaly, hogy a hölgy új párja hosszú hónapokon keresztül egy focista volt a Bundesligából, de állítása szerint éppen hatalmas szilikon melleinek köszönhetően nem kívánta nyilvánosan felvállalni ezt a kapcsolatot, hiszen félt a német közvéleménytől.

Hogy ki volt az a focista? Nem biztos, hogy erre választ kapunk, de elképzelhető, hogy akár a most zajló Európa Bajnokságon is láthatjuk játszani. Addigis, az alábbi képek bemutatják nekünk Yvonne "tehetségét", amire azért nem kevés pénzt költött. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás