Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ezekből a gigantikus szilikonmellekből tényleg meg lehet élni?

Ezekből a gigantikus szilikonmellekből tényleg meg lehet élni?

Ezekből a gigantikus szilikonmellekből tényleg meg lehet élni?

Színes

Promotions 19:49

Ha elég nagyra műtteted a melleid, többé nem kell dolgoznod? 

Legalábbis Yvonne Barnak ez a véleménye. 

A hölgy brókerként dolgozott Frankfurtban, ám úgy döntött, a jövőben minek fordítana időt és energiát a munkavégzésre, ha néhány szelfi és fotó is meghozza a szükséges anyagi javakat. Bár nem tudjuk, ha rajta is meg fog látszani az idő vasfoga, abban az esetben mégis mihez fog kezdeni, de lehet megtakarításait a melleiben gyűjti. 

Yvonne közel fél millió követővel rendelkezik, és akik nyomon követik a német bulvárhíreket, azok néha napján találkozhatnak a hölgy mell...akarom mondani nevével. Történt ugyanis tavaly, hogy a hölgy új párja hosszú hónapokon keresztül egy focista volt a Bundesligából, de állítása szerint éppen hatalmas szilikon melleinek köszönhetően nem kívánta nyilvánosan felvállalni ezt a kapcsolatot, hiszen félt a német közvéleménytől.

Hogy ki volt az a focista? Nem biztos, hogy erre választ kapunk, de elképzelhető, hogy akár a most zajló Európa Bajnokságon is láthatjuk játszani. Addigis, az alábbi képek bemutatják nekünk Yvonne "tehetségét", amire azért nem kevés pénzt költött. 

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről