promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eladóvá vált Sylvester Stallone álomotthona – Nézd meg a 25 milliárd forintot érő ingatlant!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone 110 millió dollárról 85-re csökkentette a csodálatos ingatlan árát – nézd meg, milyen gyönyörű házban élt a Rocky színésze!

A Rocky- és Rambo-széria sztárja, Sylvester Stallone eredetileg 110 millió dollárt szeretett volna kérni az ingatlanért még januárban, de nem vették meg, így most hatalmas árengedményt kínál, ugyanis már csak 85 millióért adja a házat.

Az ingatlan kortárs mediterrán stílusban készült, és egy terjedelmes, három és fél hektáros területen fekszik a North Beverly Park exkluzív enklávéjában.

A gyönyörű, hatalmas bejárat a méretes nappaliba vezet, ahol szenzációs kilátásban részesülünk a Rodeo Drive-ra és azon túlra. A fő szinten 2 púderszoba, étkező, hatalmas konyha, reggelizőterem és iroda található. A szolgáltatások közé tartozik egy professzionális színház, edzőterem, légszűrő rendszerrel kiépített szivarszoba és egy bár, ahonnan páratlan kilátás nyílik a kertre. A fő házban 6 hálószoba és 9 fürdőszoba található, köztük egy hihetetlen lakosztállyal, gőz szaunával, terasszal ellátott irodával.

Nézz szét Sylvester Stallone eladó házában!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás