promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szenzációs állati potyautasok: nézd meg a nap legérdekesebb galériáját!

Szenzációs állati potyautasok: nézd meg a nap legérdekesebb galériáját!

Élet

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nézd meg, milyen "szemtelen", helyenként egészen cuki kis állatok vannak a Földön, akik másokra kapaszkodva utaztatják magukat igazi potyautasként!

Lenyűgöző állatvilágunkban rengeteg olyan csodálatos és érdekes dolog történhet, ami akár számunkra is megmosolyogtató. Apróságok, amik különösebb indok nélkül felvidítanak, és feltöltenek minket pozitív gondolatokkal, hogy kicsit élhetőbbek legyenek a dolgos, szürke hétköznapok.

Ilyen például, mikor egy béka fejére úgy csimpaszkodik két csiga, hogy rögtön Leia hercegnő jut róla az eszünkbe a Star Wars-filmekből – ennél több nem is kell, és ezzel nincs semmi gond.

Nekünk ott van a busz, vonat vagy egyebek között a villamos, de egyes állatok más élőlényeken utaznak néha, így spórolva maguknak egy kis időt, energiát. Van, hogy az "utasszállító" állat tisztogatása a menetdíj, esetleg a kölykeit viszi valamelyik, de olyan is megesik, hogy szinte teljesen észrevétlenül lóg fel egy "potyautas" a másik élőlényre.

Számunkra jelenleg az a legfontosabb, hogy erről a különleges pillanatról készüljön legalább egy fotó, aminek a látványa picit boldogabbá tehet minket – ezért készült el ez a galéria.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás