Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Madonna elképesztő összegért vette meg a The Weeknd kúriáját - Less be hozzá!

Madonna elképesztő összegért vette meg a The Weeknd kúriáját - Less be hozzá!

Madonna elképesztő összegért vette meg a The Weeknd kúriáját - Less be hozzá!

Színes

Promotions 11:00

Madonna nemrég 19,3 millió dollárért vásárolt egy gyönyörű kaliforniai kúriát a The Weekndtől – nézz szét az impozáns ingatlanban!

A The Weeknd házát tavaly júniusban még 25 millió dollárért árulták, de mivel rengeteg hónap telt el, muszáj volt jelentős kedvezménnyel értékesíteni. Ez lehetőséget adott Madonnának, hogy jobb üzletet kössön, így végül 19,3 millió dollárért, azaz nagyjából 5,8 milliárd forintért vette meg.

A birtokon összesen kilenc hálószoba és tizenegy fürdőszoba található a hét hálószobás főépületben és a két hálószobás vendégházban, 13.500 négyzetméteren. A konyha nemcsak egy, hanem két szigetet is tartalmaz, amelyeken homokszínű kő munkalapok találhatók, míg a szomszédos szobában kandalló, bár és a padlótól a mennyezetig érő ablakok vannak.

A csúcskategóriás kényelmi szolgáltatások közé tartozik a borospince drámai világítási programmal, kandallóval ellátott iroda, integrált médiaeszközökkel ellátott médiaszalon és egy fitneszterem. Az öt autóbeállóval rendelkező garázs úgy van berendezve, mint egy diszkó stílusú autógaléria, amelynek türkiz LED világítócsíkja van a magasfényű padlóba ágyazva, szóval nem semmi.

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről