promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most egy helyen nézheted meg a legjobb magyar sajtófotókat!

Most egy helyen nézheted meg a legjobb magyar sajtófotókat!

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 38. Magyar Sajtófotó Pályázat legjobb képeit, mintegy 350 egyedi és sorozatfelvételt mutat be a 38. Magyar Sajtófotó Kiállítás szeptember 9-től a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Capa Központban.

A legjobb képekből galériát készítettünk, a témához kapcsolódó írásunkat pedig ide kattintva olvashatod:

 1. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatából. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be.
 2. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatából. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be.
 3. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
 4. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatából. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
 5. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatából. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be.
 6. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatából.. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
 7. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
 8. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
 9. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
 10. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
 11. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
 12. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
 13. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
 14. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
 15. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatábó. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
 16. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
 17. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatábó. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
 18. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatábó. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
 19. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatábó. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
 20. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatábó. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás