promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most egy helyen nézheted meg a legjobb magyar sajtófotókat!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 38. Magyar Sajtófotó Pályázat legjobb képeit, mintegy 350 egyedi és sorozatfelvételt mutat be a 38. Magyar Sajtófotó Kiállítás szeptember 9-től a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Capa Központban.

A legjobb képekből galériát készítettünk, a témához kapcsolódó írásunkat pedig ide kattintva olvashatod:

  1. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatából. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be.
  2. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatából. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be.
  3. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
  4. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatából. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
  5. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatából. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be.
  6. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatából.. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
  7. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
  8. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
  9. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
  10. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
  11. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
  12. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
  13. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
  14. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
  15. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatábó. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
  16. egy kép Kovács Bea fotóriporter Éber kóma című sorozatából. A sorozat, amely a Mindennapi élet kategória első díját is elnyerte, azt mutatja be, hogyan ápolnak szülei otthonukban egy 2017-ben a zebrán elgázolt és azóta éber kómában fekvő, súlyosan beteg lányt.
  17. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatábó. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
  18. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatábó. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
  19. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatábó. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
  20. egy kép Hajdú D. András fotóriporter A fal, amit mi kerítésnek hívunk című sorozatábó. A sorozat, amely a Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategória első díját is elnyerte, a romániai Nagybánya nyomortelepein elő cigányok életét mutatja be. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás