promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Grandiózus csatákat ígér a Hunyadi-sorozat új előzetese

Grandiózus csatákat ígér a Hunyadi-sorozat új előzetese

Borítókép:  Beta Film/Variety
Film & Sorozat
Kategória fejléc

Friss előzetes érkezett a Hunyadi-sorozathoz, ami tele lesz látványos csatajelenetekkel.

Berobbant a Rise of the Raven címet viselő Hunyadi-sorozat legújabb előzetese, ami grandiózus csatákat és látványos, korhű jeleneteket ígér. A több, mint 10 éve készülő produkció a törökverő Hunyadi János életét, szerelmi életét és harcait mutatja be, de betekintést enged majd a 15. századi Európa dinamikus politikai életébe is. A készítők ígérete szerint a széria követi majd a kor történelmi eseményeit, miközben lenyűgöző látványvilággal és izgalmas cselekménnyel tárja a nézők elé a soknyelvű kontinens világát.

A soknyelvűségről és a lenyűgöző látványvilágról már az előzetesek is árulkodnak, hiszen a szereplők mind a saját anyanyelvükön beszélnek benne, és a kedvcsinálóban látható képsorok egyértelműen tükrözik, hogy az alkotók milyen precizitással dolgozták ki a jelenetek minden egyes részét, hogy az ne csak filmes szempontból mutasson jól, hanem történelmileg is korhű és pontos legyen.

A sorozat több, mint 600 nemzetközi színész és kaszkadőr részvételével készült; a főszerepekben Kádár L. Gellért (Hunyadi János), Rujder Vivien (a feleség, Erzsébet), Törőcsik Franciska, valamint Laurence Rupp, Giancarlo Giannini és Karel Roden láthatók.

A sorozat epizódjait Robert Dornhelm (Mária Terézia, Háború és Béke), Nagypál Orsi (Csak színház és más semmi, Terápia, Nyitva), Szász Attila (Örök tél, Apró mesék) és Lengyel Balázs (Aranyélet, Lajkó – Cigány az űrben) rendezték.

A Bán Mór azonos című regényfolyamából készült epikus sorozat epizódjait Magyarországon a TV2-n láthatjuk majd valamikor 2025 első felében; pontos premierdátum egyelőre nem ismert.