promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nem mindenki örül Szoboszlai eljegyzésének: felbukkant a fiatal anyuka, aki Dominik felesége akart lenni

Nem mindenki örül Szoboszlai eljegyzésének: felbukkant a fiatal anyuka, aki Dominik felesége akart lenni

Borítókép:  Profimedia
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc
Promotions

Mindenáron Szoboszlainé akart lenni a szingli anyuka, de most elszállt minden remény a számára.

„Igent mondott!”

- így jelentette be a közösségi oldalán Szoboszlai Dominik, hogy egy év után megkérte szerelme, Buzsik Borka kezét.


A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya egy közös képpel tudatta országgal és világgal, hogy Budapest egyik legszebb szállodájában, a Gresham-palotában megtörtént az eljegyzés. Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka egyébként nem egy évvel ezelőtt találkozott először, már gyerekkoruk óta ismerik egymást, aztán később - mikor a Liverpool kiválósága újra szingli lett -, ismét elkezdtek találkozgatni, a randevúk után pedig összejöttek, és azóta is boldogok egymás mellett.

De ennek az eljegyzésnek nem mindenki örül.

Ugyan sokan gratuláltak Szoboszlaiéknak, de volt, akit azonnal elfogott az irigység és a féltékenység. Több Dominik-rajongó hölgy is elszomorodott, hogy így minden reményük elszállt arra, hogy egyszer összejöjjenek a sztárfocistával. Az egyik ilyen fiatal nő talán az egyik legnagyobb rajongója a sportolónak, akinek az volt az elképzelése, hogy egyszer ő lesz majd Szoboszlainé.

Ám most konkrétan gyászba borult a közösségi oldalán, miután látta, hogy Dominik eljegyezte Borkát. Kirakott az oldalára egy olyan videót, amiben egy fekete ruhás nő az arcába húzza a fátylat.

„Én, ahogy előre láthatóan megtudtam, hogy nem leszek Szoboszlainé”

- írta a posztjához a Stephanie Amy nevet viselő Liverpool-szurkoló, akinek a fotóiból kiderül, hogy egy szingli anyuka, aki egyedül neveli kislányát.


Buzsik Borkáról tudni kell, hogy székesfehérvári születésű, egy cégnél dolgozik, mint marketing- és PR-szakértő. Korábban szinkronúszó volt, mostanában viszont modellkedik, emellett influenszerként is tevékenykedik. Egy évvel ezelőtt még Szoboszlai Dominik előző barátnője, Gécsek Fanni egyik exével alkotott egy párt.